Wie ben ik?

Mijn naam is Lars Peters. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn partner en twee kindjes van 1 en 6 jaar oud in Stein (Limburg). In mijn vrije tijd sport ik veel en graag.
Ik ben opgeleid als Verzorgende IG (verzorgende individuele gezondheidszorg) en heb 12 jaar ervaring met zorg en begeleiding van diverse categorieën cliënten/zorgvragers van vrijwel alle leeftijden. Ik heb zowel in de gehandicaptenzorg als in verzorgings- en verpleeghuizen gewerkt.
Eind 2017 heb ik de sprong gewaagd om mijn droom om als zzp-er in de zorg aan de slag te gaan, werkelijkheid te laten worden.
Op deze manier wil ik op geheel eigen wijze kwaliteit van zorg bieden waar ik volledig achter kan staan. Mijn intrinsieke motivatie wordt ingegeven door mijn wens om mensen te helpen, die het moeilijker hebben vanwege ziekte, gebrek of andere omstandigheden. Cliënten kunnen daarom altijd rekenen op mijn begrip voor de situatie, op mijn volledige inzet, op mijn goede humeur, kortom op een op maat gesneden verzorging en begeleiding waarbij er maar één iemand belangrijk is en dat is uiteraard de cliënt zelf. Persoonlijke zorg en aandacht voor mensen staan voor mij voorop! Daardoor hoop ik een bijdrage te leveren aan een verbetering van hun welzijn en levensgeluk.